We love what we do!

Pixel House Web Studio е създадено през 2008 с идеята да разработва удивителни, удобни за потребителя сайтове и онлайн магазини с адаптивен дизайн и структура, вдъхновени от креативната ни визия и 20+ годишния ни опит в графичния дизайн. За нас пътят от създаването на марката, разработката на корпоративната идентичност и сайта на бранда, до финализиране на всички финални визуални щрихи е еднакво важен за създаването на един стабилен и работещ бранд, с ясни цели и посока за развитие.

Лого и Корпоративна идентичност

Бранд идентичноста е най-отличителната черта за това кои сте. Независимо дали сте нов играч на пазара, или искате да реновирате стила на бранда си, ние можем да изготвим идентичност, която е свързана с личния ви стил, виждане и стратегии.

 

Предлагаме лого дизайн и пълна бранд идентичност за нуждите на компанията ви. Ние създавамее успешни брандове, които имат за цел да покажат вашите мисия и цели.

Уеб дизайн и разработка

Сайта е от особено значение за една компания. Добрите сайтове са балансирана комбинация от правилно послание и технология. Ние се фокусираме върху стабилноста, въздействието върху потребителя и постигнатите резултати. Създаваме дизайна и разработката на бутикови сайтове и онлайн магазини.

 

Като запазваме корпоративната идентичност на клиента, ние създаваме стабилна и работеща структура, която може да бъде надграждана в бъдеще. При искане от клиента може да предложим поддръжка на сайта, или да проведем обучение за работа с платформата, така че клиентите да поддържат сайта си сами.

 

Работим с WordPress.

Графичен дизайн + Принт

Създаваме пълни дизайн концепции и може да предложим дизайн за различни брандинг материали – от визитки, брошури, каталози, промо материали, дизайн на опаковки, презентации за вашата компаня, билбордове, брандинг на автомобили до дизайн за социални мрежи и още..

Дизайн за социални медии

Социалните медии ви дават възможността да изградите и покажете вашия бранд на таргетирана аудитория. За да се възползвате от пълните възможности на social media маркетинга, най-добре е да следвате бранд идентичноста си и да имате добра маркетингова стратегия.

 

Всички активности в социалните медии оставят дигитален отпечатък, който е проследим от търсачките и в най-добрия случaй е полезен за вашите клиенти. Това оформя вашата дигитална идентичност.

 

Нашият екип ще ви помогне да разширите и спечелите нова аудитория от клиенти в интернет пространството със social media маркетинг, за да увеличите онлайн присъствието си.

Дизайн на опаковки

Добрият продукт се нуждае от внушителна опаковка за да изпъкне.

Дизайна на опаковки е ключа към успеха в продажбите. Когато е направен по подходящ и креативен начин, опаковката привлича вниманието, изпраща послание и кара потребителите да се чувстват уверени в избора си.

Защо да изберете нас?

КРЕАТИВНИ СМЕ

Намираме най-добрите решения за вас.

ТОЧНИ СМЕ

Винаги вършим задачите си навреме.

ИМАМЕ МАГИЯ

Ще бъдете възхитени.