Pixel House е креативно студио за уеб дизайн, което разработва бутикови уеб сайтове с responsive уеб дизайнтърговски марки и корпоративна идентичност, които са съобразени не само с вашия личен стил и индивидуални предпочитания, но и привличат правилната аудитория и потенциални клиенти.

В Pixel House ние следваме 7 стъпки в процеса на създаване на уеб сайт.

ПЪРВОНАЧАЛНА ОЦЕНКА

Попълнете нашия бриф (анкета) за изработка на уеб сайт. С получената информация ще ви изготвим ценова оферта.

ОБСЪЖДАНЕ НА БРИФА

Какъв е типът на сайта / Какви стоки и услуги ще предлага / Насоки за дизайна на сайта от клиента / Разглеждане и обсъждане на сайтове, които ви допадат (конкурентни, сайтове на чуждестранни компании) / Подбор на функционалности, които ви харесват и желаете те да присъстват и във вашия сайт / Обсъждане на цветове, изглед, фунционалност, лого и др.

СТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТА

Detailed UX Design

Условия за стартиране на проекта – След одобрение на офертата, която ще получите, следва подписване на договор между двете страни. След подписване на договора, молим да ни предоставите фирмените ви данните и ние ще ви изпратим проформа фактура за 50% авансово плащане, за да можем да започнем работа по сайта. За процедурата по плащането в последствие молим да се информирате от изпратената от нас оферта.

РЕСУРСИ ОТ КЛИЕНТА

Лого – ако компанията има разработено и функциониращо лого (бранд идентичност), молим да ни го изпратите във векторен формат (.pdf, .eps, .ai). Ако нямате такова или желаете да направим редизайн на вашето, може да разгледате нашите предложения за разработване на корпоративна идентичност на http://pixelhouse.bg/pricing/ и да направите запитване. Започваме работата си по уеб сайта след получаване на цялото съдържание от ваша страна, което желаете да бъде поместено на вашия уеб сайт. Съдържанието трябва да бъде разпределено в отделни Word файлове за всяка една от категориите на сайта (напр. категория НАЧАЛО – един файл, категория ЗА НАС – друг файл, категория УСЛУГИ – трети файл и т.н.). Отбелязване на най-важните акценти за бизнеса ви в Word файловете, на които желаете да наблегнем при стилизиране на текстовете и визуализирането им в уеб сайта (разграничени от останалия текст с Bold, Italic или CAPS LOCK). Снимков материал – изпращане на изображения и снимки от клиента за целите на дизайна на уеб сайта. Информация за останалите ресурси ще намерите във файла Структура на сайта, който ще получите от нас.

УЕБ ДИЗАЙН ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Създаваме първоначален дизайн на началната страница и една вътрешна страница на уеб сайта възоснова на получената от вас информация (текстове, изображения, контакти, локация). Изпращаме ви дизайна за ревизия (одобрение). След получаване на обратна връзка правим нужните промени. След одобрение на дизайна на начална страница от ваша страна правим дизайна и на останалите и ги изпращаме отново за одобрение.

ОДОБРЕНИЕ НА УЕБ ДИЗАЙНА

След одобрение от страна на клиента ние разработваме останалите категории от сайта.

КАЧВАНЕ НА САЙТА НА ВАШ ДОМЕЙН

След като сайтът е готов, клиентът заплаща оставащите 50% от сумата и ние качваме сайта на основния домейн, предоставен от клиента. Подготвяме и предоставяме обучителни клипове за работа с платформата и качване на съдържанието, за да може клиентът сам да администрира сайта си в последствие.

Техническа поддръжка

Ако желаете месечна поддръжка на сайта, моля информирайте се за цените посредством изпратената от нас оферта.

SEO Оптимизация

Ние осигуряваме базова SEO оптимизация, като за целта са ни нужни всички ключови думи и мета описание, подадени от клиента, по които той желае посетителите на сайта му да го намират в търсачките (Google, Bing, Yahoo). След като е напълно готов уеб сайта ние попълваме ключовите думи и мета описанието във всяка от страниците на сайта за по-добра индексация в търсачките.