/ Enthusiast

Pixel House created Logo, Brand Identity, Photography, Web and Graphic Design for Enthusiast. When we create something for Enthusiast we give a lot of passion, enthusiasm, love and inspiration to our work.

Pixel House is extremely happy to contribute for the perfect vision of this distinguished brand.

CLIENT / Enthusiast

YEAR / 2017

GRAPHIC DESIGN

BRAND IDENTITY

PHOTOGRAPHY

BOOK COVER

Ние, от “Алто комюникейшънс енд пъблишинг” ООД изразяваме удовлетворението си от съвместната ни работа с фирма „Пиксел Хаус” ЕООД. 

Издателствата „Ентусиаст” и „Апостроф”, като част от “Алто комюникейшънс енд пъблишинг” ООД, също се доверяват на професионализма на екипа на „Пиксел Хаус” ЕООД. Те създават за нас висококачествени фотографии на кориците на книгите ни, а на някои от тях приемат предизвикателството да бъдат и дизайнери. 

С всичко казано по-горе, изразяваме удовлетворението си от работата с екипа на „Пиксел Хаус” ЕООД. Фирмата продължава да доказва, че предлаганите от нея услуги са на най-високо ниво, а професионализмът и коректността в упражняването на дейността им са гарант за успеваемост. Ние ще продължим да използваме услугите на „Пиксел Хаус” ЕООД  и сме в очакване на бъдещите ни съвместни проекти.

– Enthusiast 
Виктория Бисерова / Съдружник