Pixel House е креативно студио за уеб дизайн, което разработва бутикови уеб сайтове с адаптивен дизайн за мобилни устройствадизайн на лого и корпоративна идентичност, които са съобразени не само с вашия личен стил и индивидуални предпочитания, но и привличат правилната аудитория и потенциални клиенти.

В Pixel House ние следваме 7 стъпки в процеса на създаване на уеб сайт.

ЗАДАНИЕ НА ПРОЕКТА

Изготвяне на оферта

Попълнете информация за заданието на уеб сайта тук: https://pixelhouse.bg/bg/offer-site/. На база получената информация за проекта, ние ще ви изготвим ценова оферта и ще ви я изпратим по e-mail.

УСЛОВИЯ ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТА

ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР И АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ

След одобрение на офертата, която ще получите, следва подписване на договор между двете страни. След подписване на договора, молим да ни предоставите данните на фирмата си + BG номера си и ние ще ви изпратим проформа фактура за 50% авансово плащане, за да можем да стартираме работа по проекта.

ОБСЪЖДАНЕ НА ЗАДАНИЕТО

СРЕЩА И ЗАПОЗНАВАНЕ С ЦЕЛИТЕ НА ПРОЕКТА

Ще се радваме да се срещнем и обсъдим проекта, който искате да разработим заедно. Ще коментираме какъв е типът на сайта / Какви стоки и услуги ще предлага / Насоки за дизайна на сайта от клиента / Разглеждане и обсъждане на сайтове, които ви допадат (конкурентни, сайтове на чуждестранни компании) / Подбор на функционалности, които ви харесват и желаете те да присъстват и във вашия сайт / Обсъждане на цветове, изглед, фунционалност, корпоратина идентичност и др. На база тази информация, при нужда ви помагаме за изграждането на архитектурата и структурата на съдържанието на сайта.

РЕСУРСИ ОТ КЛИЕНТА

Лого, снимки, текстово съдържание за проекта и други

За да старираме разработката, ще имаме нужда от няколко задължителни елемента за компанията ви. Лого – ако компанията има разработено и функциониращо лого (бранд идентичност), молим да ни го изпратите във векторен формат (.pdf, .eps, .ai). Ако нямате такова или желаете да направим редизайн на вашето, може да ви предложим съдействие и да ви изпратим оферта за разработката на Корпоративна идентичност. Започваме работата си по уеб сайта след получаване на цялото съдържание от ваша страна, което желаете да бъде поместено на вашия уеб сайт. Съдържанието трябва да бъде разпределено в отделни текстови файлове за всяка една от категориите на сайта (напр. категория НАЧАЛО – един файл, категория ЗА НАС – друг файл, категория УСЛУГИ – трети файл и т.н.). Отбелязване на най-важните акценти за бизнеса ви във файловете, на които желаете да наблегнем при стилизиране на текстовете и визуализирането им в уеб сайта (разграничени от останалия текст с Bold, Italic или CAPS LOCK). Снимков материал – изпращане на изображения и снимки от клиента за целите на дизайна на уеб сайта. Ако имате закупен домейн и хостинг, моля да ни предоставите дани за достъп до сървъра. Ако имаме нужда от допълнителна информация, ние ще ви усведомим преди стартирането на проекта.

УЕБ ДИЗАЙН ПРЕДЛОЖЕНИЯ

стилистика, дизайн и визия на сайта

Създаваме първоначален дизайн на началната или друга страница и една вътрешна страница на уеб сайта въз основа на получената от вас информация (текстове, изображения, контакти, локация). Изпращаме ви дизайна за коментари и одобрение. След получаване на обратна връзка правим нужните промени и отново очакваме одобрение. След финално одобрение на дизайна и стилистиката на сайта от ваша страна, разработваме дизайна и на останалите страници и ги изпращаме отново за одобрение. В зависимост дали изработваме само уеб дизайн за вас или дизайн и разработка на цялостен сайт, дизайна може да бъде изпратен или като изображение или като работещ линк, който да разгледате и като функционалност.

ИЗРАБОТКА НА ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ

дизайн, изработка и качване на съдържание

След одобрение от страна на клиента ние разработваме останалите категории от сайта. Имплементираме цялата функционалност и допълнителни модули, качваме голяма част от съдържанието и тестваме държанието на сайта на различни мобилни устройсва. Правим корекции и се консултираме с клиента през почти целия процес. За нас е важна комуникацията и прозрачността през процеса, за да имаме добри и работещи резултати на финала на пректа.

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА ПРОЕКТА

КАЧВАНЕ НА САЙТА НА ВАШ ДОМЕЙН

След като сайтът е готов и одобрен финално, клиентът получава подробен доклад за извършените услуги и изразходеното време по e-mail. Изпращаме ви също и проформа фактура за останалата сума по проекта. След заплащане на фактурата, ние качваме сайта на основния домейн. Правим обучителен курс за работа с платформата и качване на съдържанието, за да може клиентът сам да администрира сайта си в последствие.

Допълнителни услуги

Техническа поддръжка и качване на съдържание

Ако желаете месечна поддръжка на сайта или оферта за качване на съдържание на сайта на месечна база пакети, пуснете ни запитване за оферта.

SEO Оптимизация

Ние осигуряваме базова SEO оптимизация и спазваме основните принципи на търсачките, за да могат вашите бъдещи клиенти да ви откриват по-лесно и да излизате на предни позиции в търсачките.