Дизайн на опаковки - Pixel House ™
Pixel House are a creative web design studio which develops boutique websites, brands and corporate identity that are not only connected to your personal style and individual preferences, but also gain the attraction of the right audience and potential clients.
Pixel House Studio, Пиксел Хаус, Logo Design, website development, new logo, new website, graphic design
9824
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9824,page-child,parent-pageid-9804,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Дизайн на опаковки

Добрият продукт се нуждае от внушителна опаковка за да изпъкне.

 

Дизайна на опаковки е ключа към успеха в продажбите. Когато е направен по подходящ и креативен начин, опаковката привлича вниманието, изпраща послание и кара потребителите да се чувстват уверени в избора си.

Процес – Дизайн на опаковки

 • АНАЛИЗ

  Важно е да се анализира конкуренцията, да се опрдели потребителския портрет и очакванията на клиента за продукта.

 • МАКЕТ И МАТЕРИАЛИ

  Дизайна на опаковки е уникален по начина по който може да се направи върху всякакъв вид материали - от хартия до метал и дърво. Важно е материала да се потбере внимателно, балансирайки възможностите на продукта и цената.

 • НАПРАВА НА ДИЗАЙНА

  Изработката на опаковка е етап от дизайна, когато всичката подадена и анализирана информация се трансформира в дизайнерско решение, което превръща продукта в това което ясно комуникира желаните ценности и емоции.

 • УНИКАЛНА ОПАКОВКА

  След всичките 3 етапа от креативния процес, ние създаваме уникална опаковка, която перфектно се адаптира с вашия продукт и е напълно ориентирана към клиентите ви.

Портфолио Дизайн на опаковки

Защо да изберете нас?

КРЕАТИВНИ СМЕ

Намираме най-добрите решения за вас.

ТОЧНИ СМЕ

Винаги вършим задачите си навреме.

ИМАМЕ МАГИЯ

Ще бъдте възхитени.