Pixel House отпразнува своя 10-ти рожден ден!

Pixel House отпразнува своя 10-ти рожден ден!

Pixel House отпразнува своя 10-ти рожден ден с уникално парти в своята къщичка – Cosmos Coworking Camp.

 

Благодарим на всички клиенти и приятели, които ни подкрепяха през годините и продължават и до днес! Защото нищо от това, което сме сега нямаше да бъде реално без подкрепата на приятелите и вярата на клиентите ни. Благодарим ви, че създаваме и творим заедно, за нас е чест!

 

Нямаше да се справим така добре, без перфектната ораганизация на Зората Русинова от Fun Time Wedding и съдействието на Van от Puket Event Studio . Коктейлите и хапките бяха повече от феноменални, благодарим на Nomad Barman и прекрасната Yoana Todorova :: Master of Eggs, както и на Евгени, за любимата ни Pure H2O.

 

Специални благодарности на част от нашите партньори в лицето на издателство „Ентусиаст“ – Вики, благодаря за подадената ръка и цялото приключение, и уют, кафета и разговори, който споделя(х)ме заедно. Благодаря на на любимите ни Super герои от Superhosting.bg – Мето и Любо, на Super любимата Катя, която се превърна в истинска маркетинг емоция с MEmotion. На Димитър Димитров и Naturpharma, с които години творихме заедно като един екип. На Дарин Маджаров, че ни направи част от Уча.се. На Иван Нешев от DrComp, че ни подкрепя винаги. На Виктор Стратиев от Mind House за всички предизивикателства, пред които се изправихме. На винаги Chic & Cozy разкошната Антония Комитова, с която работата беше истинско удоволствие и тотален купон – буквално. Специални благодарности на Калоян Йорданов, Стела Мантарева, Надежда Михова и Калоян Петров за насоките и подкрепата. Благодаря и на всички пиксели помогнали в къщата, тя да стане цяла и завършена 🙂

 

На Александър, който винаги е насреща и спасява къщичката ни, когато е под пара и се кани да избухне. Благодаря ти.

 

За всички вас, създадохме Една по-различна история за нас – Първите Х

 

Нека има още много х 10, да сме живи и здрави и мега креативни, доволни и благодарни за това, че можем да създаваме заедно.

Галерия