Създаваме с внимание към всеки пиксел.

Pixel House Web Studio е създадено през 2008 с идеята да разработва успешни брандове, функционални сайтове и много, много графичен дизайн. С опит над 18 години в графичния и уеб дизайн, се стремим да поддържаме изчистена и стегната линия, създаваме бутиков дизайн разработен специално за нуждите на всеки наш клиент и неговия бранд.

Зад всеки бранд има история, която чака да бъде разказана и визуализирана.

Ние сме креативно уеб дизайн студио, което разработва бутикови сайтове, брандове и корпоративна идентичност, които не само съвпадат с личния ви стил и индивидуални изисквания, но и привличат правилната аудитория и потенциални клиенти.

Използваме креативноста и въображението си за да създаваме удивителни неща, защото знаем как да балансираме между красиво изглеждащи сайтове и лесни за навигация страници, които покачват печалбите и правят добро впечатление за бранда ви. Ние сме екип дизайнери, програмисти и мечтатели, които знаят как да са винаги мотивирани и вдъхновени.

PIXEL HOUSE

MEDIA KIT.

This is our brand Media Kit. You can see guidelines and download resources
for our logo, brand colors and typography.

Клиентите ни за нас

Светлана Цонева

Основател на Pixel House Studio & Pixel Academy

Светлана Цонева има повече от 21 години опит в областта на графичния и уеб дизайн. През 2008 г. основава уеб студио Pixel House, което за повече от 14 години стои зад професионалното позициониране на над 100+ значими брандa. Светлана и екипът й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на цялостна корпоративна идентичност и онлайн присъствие на марката – web дизайн и изграждане на сайтове, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация.

Защо да изберете нас?

КРЕАТИВНИ СМЕ

Намираме най-добрите решения за вас.

ТОЧНИ СМЕ

Винаги вършим задачите си навреме.

ИМАМЕ МАГИЯ

Ще бъдете възхитени.