Създаваме с внимание към всеки пиксел.

Pixel House Web Studio е създадено през 2008 с идеята да разработва успешни брандове, функционални сайтове и много, много графичен дизайн. С опит над 18 години в графичния и уеб дизайн, се стремим да поддържаме изчистена и стегната линия, създаваме бутиков дизайн разработен специално за нуждите на всеки наш клиент и неговия бранд.

Зад всеки бранд има история, която чака да бъде разказана и визуализирана.

Ние сме креативно уеб дизайн студио, което разработва бутикови сайтове, брандове и корпоративна идентичност, които не само съвпадат с личния ви стил и индивидуални изисквания, но и привличат правилната аудитория и потенциални клиенти.

Използваме креативноста и въображението си за да създаваме удивителни неща, защото знаем как да балансираме между красиво изглеждащи сайтове и лесни за навигация страници, които покачват печалбите и правят добро впечатление за бранда ви. Ние сме екип дизайнери, програмисти и мечтатели, които знаят как да са винаги мотивирани и вдъхновени.

PIXEL HOUSE

MEDIA KIT.

This is our brand Media Kit. You can see guidelines and download resources
for our logo, brand colors and typography.

Клиентите ни за нас

Светлана Цонева

Основател на Pixel House Studio & Pixel Academy

Светлана Цонева има повече от 21 години опит в областта на графичния и уеб дизайн. През 2008 година основава уеб студио Pixel House, което за повече от 15 години стои зад професионалното позициониране на над 100+ значими брандa. Светлана и екипът й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на цялостна корпоративна идентичност и онлайн присъствие на марката – web дизайн и изграждане на сайтове, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация.

 

Светлана Цонева е част от журито на конкурса „Сайт на годината“ от над 7 години, ментор в Able Mentor.

Преподава дизайн в PIXEL Academy, SoftUni CREATIVE и Web Design в Частна английска гимназия „Проф. Иван Апостолов“.

 

В началото на 2019 година Светлана основава Академия за дизайн и маркетинг – PIXEL Academy, насочена към дизайна, визуалната идентичност, маркетинга и дигиталното присъствие. Също така, провежда професионални обучения и семинари, свързани с дизайна и изграждането на бранд, както и визуална идентичност на марката. Дизайн ментор и консултант по корпоративно присъствие на бранда в онлайн и офлайн среда.

Защо да изберете нас?

КРЕАТИВНИ СМЕ

Намираме най-добрите решения за вас.

ТОЧНИ СМЕ

Винаги вършим задачите си навреме.

ИМАМЕ МАГИЯ

Ще бъдете възхитени.