Приключението Able Mentor

Приключението Able Mentor

ABLE Mentor. Едно истинско приключение!

 

Светлана Цонева се включи като ментор в 10-я сезон на ABLE Mentor и беше част от екипа на Trial Fashion Magazine.
Заедно с Бойко Мирчев работиха по проекта му за списание насочно изцяло към модата и модната фотография. С фокус върху дизайна, креативните концепции, целия бизнес план и организацията около създаването на списание, успяха да финализират проекта до определена фаза, която очаква бъдещото си развитие.

ABLE Mentor ме срещна със страхотни хора и професионалисти, и отключи много бъдещи приключения в бизнес план, които планувам да реализирам и вече започнах да случвам. Благодаря им за заряда, страхотната организация и позитивната енергия. Очаквах, че само аз ще съм ментор и ще давам насоки на моя ученик, но се оказа, че това е двупосочен път 🙂 Успях да науча много неща за себе си и си изчистих визията как искам да продължа професионално да помагам занапред.

- Светлана Цонева, Основател на Pixel House

Какво е ABLE Mentor

 

ABLE Mentor е програма за индивидуално менторство, създадена през 2013 г. от група приятели, обединени от членството си в сдружение Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE).

 

Инициативата е разработена като инструмент за справяне с няколко недостига в българското образование:
• Недостатъчно кариерно и академично ориентиране в горните гимназиални класове;
• Липса на самоувереност сред завършващите;
• Недостиг на базови умения за планиране, комуникация, работа в екип, спазване на срокове и др.

Ако мислите, че сте професионалисти в своята област и искате да направите поискано добро, не се колебайте да ги последвате и да се запишете за следващия сезон на Able Mentor https://www.facebook.com/pg/ABLEMentor

 

В най-лошият случай – ЩЕ БЪДЕ СТРАХОТНО!

Able Mentor в снимки