X - Pixel House ™
Pixel House are a creative web design studio which develops boutique websites, brands and corporate identity that are not only connected to your personal style and individual preferences, but also gain the attraction of the right audience and potential clients.
Pixel House Studio, Пиксел Хаус, Logo Design, website development, new logo, new website, graphic design
11570
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11570,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Една по-различна история за нас.

2008

Pixel House. Началото. 

Началото беше положено с голям ентусиазъм още в края на Октомври 2008, но официалният ни рожден ден е на 5 Декември.

По време на голяма криза се раждат велики идеи. Така е и до днес.

В началото започнахме като екип от двама – дизайнер и програмист – в уникален синхрон с Калоян Йорданов, който малко по-късно стартира отделен бизнес.

Името на компанията и визията на логото бяха част от Дипломната работа за магистратурата на Светлана Цонева. Нищо не е случайно.

2009

Времето на първите неща. Първи сайт на Pixel House. Първо WebXpo на Пловдивския панаир с Калоян Йорданов, първите приятели и партньори в бизнеса – Superhosting.bg. Първата публикация за Светлана Цонева в най-креативното списание Sign Cafe (по това време).

2010

Годината, в която Pixel House се нанесе в първата си официална къщичка! Любимите ни enthusiast ни поканиха да споделим един офис и така цели 5 години. Благодаря ти Вики, че започнахме това приключение заедно 🙂 Голяма благодарност и на Митко от Naturpharma, с който положихме стабилни основи на бранда им и бяхме един екип дълги години.

2011

Не са намерени архиви за тази година. Явно не сме работили.

2012

Година изпълнена с много конференции, нови проекти и приятели. И един Startup Weekend, който успя да събере на едно място уникални хора, които ни помагат и до днес 🙂

2013

Pixel House с първи ребрандинг на логото. Менторство в Аз мога тук и сега, Startup Weekend II. И много незабравими партита с едни от любимите ни клиенти Chic & Cosy и Антония Комитова.

2014

Събития, журиране в БГ сайт, награди, Webit Турция и страхотни нови клиенти!

2015

Нов пиксел в къщата – Диди. Нов офис, нова къща, нов Cosmos!

2016

Нови забавни пиксели в къщата, придружени с много нови и успешни проекти.

2017

Нов Пиксел в екипа – Марто!

2018

Pixel House на 10 години!

Нови клиенти / Участие на Webit 2018 / Участие в „Сайт на годината“

Светлана Цонева – Менторство в програмата Able Mentor /Журиране в „Сайт на годината“ / Лектор в НБУ

Една наистина заслужено успешна година!