“С добър графичнен дизайн можеш да изградиш визия и да разказваш истории“– интервю със Светлана Цонева - Pixel House ™
Pixel House are a creative web design studio which develops boutique websites, brands and corporate identity that are not only connected to your personal style and individual preferences, but also gain the attraction of the right audience and potential clients.
Pixel House Studio, Пиксел Хаус, Logo Design, лого, website development, new logo, new website, graphic design, word press
12516
post-template-default,single,single-post,postid-12516,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

“С добър графичнен дизайн можеш да изградиш визия и да разказваш истории“– интервю със Светлана Цонева

“С добър графичнен дизайн можеш да изградиш визия и да разказваш истории“– интервю със Светлана Цонева

Светлана Цонева е част от лекторския състав към цялостната програма на SoftUni CreativeТя се занимава с уеб дизайн вече повече от 17 години и днес ще ни разкаже повече за професионалния си опит, графичният дизайн като наука на бъдещето, това какво е отличителното в програмата и стойността, която тя носи на студентите, записали се в нея. Вижте отговорите на тези и още въпроси в интервюто, което проведохме с нея:

Разкажи ни повече за професионалния си опит

Казвам се Светлана Цонева и се занимавам с графичнен и уеб дизайн повече от 17 години. През 2008 година основах уеб студио Pixel House, което за повече от 10 години стои зад професионалното позициониране на над 80+значими брандa. С екипът ми създаваме лога и цялостна корпоративна идентичностонлайнприсъствие на бранда – web дизайн и изграждане на сайтове, присъствие в социалните мрежи и се грижим за визуалната му репутация като цяло. Опитът, който съм натрупала през годините, още от художествената гимназия в гр. Казанкък – “Акад. Дечко Узунов”, бакалавърската програма на Нов Български Университет и магистърската програма по Арт мениджмънт, ми помага да създавам стабилна визуална идентичност и да се развивам в областта на графичния дизайн.

Сподели с нас своя любима презентация или интересно case study

Имам много любими презентации за разнообразни клиенти, някои от които Superhosting.bg, H2O, Este Restaurant и много други. Повече подробности можете да видите за тях в портфолиото на Pixel House.

Какво, според теб, е уникалното в дигиталните науки, което ги прави част от бъдещето?

Дигиталните науки, както и криейтив сферата, като част от тях, са незаменима част от бъдещето по редица причини. Те предоставят възможността да достигнеш до всеки с посланието на бранда си в реално време и да осъществяваш мигновена комуникация с бизнеси по цял свят. Без значение дали е компания или личен бранд, с дигиталния маркетинг и добър графичнен дизайн можеш да изградиш своята дигитална визия и буквално да разказваш истории. Това създава ценна връзка с клиентите, която дава стойност и на двете страни.

Какво, според теб, е отличителното в програмата на СофтУни, заради което си струва хората да се запишат в нея?

СофтУни предоставя уникаланата възможност да направиш осъзнат избор. В СофтУни можеш да запишеш различни курсове, които да те ти помогнат да прецениш дали това е твоята страст, какво ще те очаква в тази област, какви успехи можеш да постигнеш, с какви проблеми можеш да се сблъскаш и как да действаш. Вече не е нужно да запишеш курсове за кандидатстване, да те приемат и да осъзнаеш, че това не е сферата, в която искаш да се развиваш. Или да се надяваш, че ще имаш късметът да намериш своето признание от първия път. С подбора си на професионалисти, СофтУни предоставя възможността на курсистите да се докоснат до различни професии и да придобият опит за една добра основа, която могат да надградят като своя професия. Да имат пряк контакт с лектора и да се случва градивен диалог. Имаш правото на избор да присъстваш или да си онлайн, което е прекрасно, защото така много хора, които не са в гр. София, също имат възможността да се възползват от курса онлайн и без проблем, да участват в дискусията и да задават въпроси в реално време със sli.do. Със СофтУни доброто образование достига до максимален брой хора, които искат да се развиват и да стартират професионалния си път с правилен избор на професия.

Линк към публикацията тук.

Ако сред изказаните до момента думи откривате себе си и имате амбицията да станете истински Creative професионалисти – запишете се в цялостната програма SoftUni Creative.
КАНДИДАТСВАЙ СЕГА