Яна Чолакова – стажант в Pixel House

Яна Чолакова – стажант в Pixel House

Искаме да ви представим едина прекрасна млада дама – Яна Чолакова, която беше на стаж при нас и имаше много добро развитие в дизайн начинанието, с което се е захванала 🙂

 

Благодарим ти Яна, че ни беше на гости, ще се виждаме и занапред!

Представи ни се с няколко думи:
Казвам се Яна и съм на шестнадесет години. Ученичка съм, а през уикендите танцувам и творя. Интересувам се от дизайн, танци, кино, музика, мода, архитектура.

 

Какво учиш в момента?
Уча в езикова гимназия с немски, но в свободното си време се старая да се развивам всестранно. За мен е по-важно кой си извън училище. 🙂

 

С какво си представяш да се занимваш след 5 години?
С още по-вълнуващи занимания – тепърва ми предстои кандидатстване и следване. След пет години си представям да се занимавам с нещо креативно, определено свързано с дизайн, и да уча, разбира се. Пътят, който ще извървя през това време – хората, с които ще се запозная и възможностите, които ще получа, са това, за което се вълнувам най-вече.

 

Разкажи ни с няколко изречения, какво научи и надгради от стажа си в Pixel House?Времето, прекарано в офиса на Pixel House, ми даде по-ясна представа за работата, задачите и клиентите на един графичен дизайнер. Докато бях при вас разучих Illustrator и се вдъхнових за бъдещи проекти. Благодаря ви за ценните критика и съвети!

 

Успяхме ли да те надъхаме да се занимваш с графичен дизайн и къде мислиш да продължиш занапред?

Определено! Стажът ме направи по-уверена в намеренията ми да продължа да се занимавам с графичен дизайн. Засега съм се насочила към образование в чужбина, за да видя какво е там и да попия знания от различни места и хора, и след време да се върна тук, надявам се.

 

Искаш ли да ни покажеш какво създаде, по време на стажа ти в Pixel House?