Сайт на годината 2018 - Pixel House ™
Pixel House are a creative web design studio which develops boutique websites, brands and corporate identity that are not only connected to your personal style and individual preferences, but also gain the attraction of the right audience and potential clients.
Pixel House Studio, Пиксел Хаус, Logo Design, website development, new logo, new website, graphic design
10138
post-template-default,single,single-post,postid-10138,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Сайт на годината 2018

Сайт на годината 2018

Дойде време и за Сайт на годината и ние разбира се сме част от него отново!

Светлана Цонева, основател на Пиксел Хаус е част от журито и ще оценява в категория Дизайн.

 

Ще се радваме, ако се включите и премерите сили в категории:

Фирмен сайтЛичен сайтИнституционален сайт / НПО,Сайт на събитие / кауза, Електронен магазин, Медиен сайтБлогПродуктов сайтMobile appСайт за услуги.

Всички уеб разработки ще бъдат разгледани и оценени от национално жури от над 40 експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито ще даде и специални награди за принос в развитието на българската уеб среда. Церемонията по награждаването ще се проведе на официална церемония в началото на октомври.

 

Кандидатстването в конкурса ще продължи до 10 септември. Всеки, който иска да се включи в надпреварата, е необходимо да се регистрира. Таксата за участие е 95 лв. на проект.

 

Повече за конкурса може да научите тук.