fbpx

WE CREATE

digital experiences

and premium brands.

Пиксел Хаус е креативно уеб дизайн студио, което разработва бутикови сайтове, лого дизайн, брандове и корпоративна идентичност, които не само съвпадат с личния ви стил и индивидуални изисквания, но и привличат правилната аудитория и потенциални клиенти.

Използваме креативноста и въображението си за да създаваме удивителни неща. Защото знаем как да балансираме между красиво изглеждащи сайтове и лесни за навигация страници, които покачват печалбите и добринасят за добра и стабилна репутация на бранда ви.

what we do

Ние се фокусираме върху стабилноста, въздействието върху потребителя и постигнатите резултати. Създаваме дизайна и разработката на бутикови сайтове и онлайн магазини. Работим с WordPress.

Създаваме пълни дизайн концепции и може да предложим дизайн за различни брандинг материали. Напълно подготвени сме да дадем живот на идеите ви по най-добрия възможен начин.

Дизайна на опаковки е ключа към успеха в продажбите. Когато е направен по подходящ и креативен начин, опаковката привлича вниманието, изпраща послание и кара потребителите да се чувстват уверени в избора си.

Бранд идентичноста е най-отличителната черта за това кои сте. Ние можем да изготвим идентичност, която е свързана с личния ви стил, виждане и стратегии.

Социалните медии ви дават възможността да изградите и покажете вашия бранд на таргетирана аудитория.Нашият екип ще ви помогне да разширите и спечелите нова аудитория от клиенти в интернет пространството със social media маркетинг.

Бранд Консултация

 

Packaging design is the key of successful sells. When it’s done in a proper and creative way, packaging draws attention, sends message and makes your customers confident in their choice.